Texas Holdem

Texas Hold’em is de meest bekende pokervariant. Texas Hold’em Poker is een uitstekende plek om te beginnen als poker nieuw voor u is. Hold’em bestaat uit twee kaarten (“hole cards”) die met de afbeelding naar beneden aan elke speler worden gedeeld en vijf dealers die met de afbeelding naar boven worden gedeeld – een reeks van drie kaarten (“flop”), een extra kaart (“turn”) en nog een kaart ( “river”) – waar spelers een kaart kunnen checken, inzetten, verhogen of rollen na een contract, “flop”, “turn” en “river” – waar spelers kunnen checken, inzetten, verhogen of een kaart gooien na een contract, “flop”, “turn”,

De TEXAS HOLD’EM-regels zijn als volgt:

Texas Hold’em Poker is een kaartspel waarbij twee tot tien spelers het tegen elkaar opnemen in een gemeenschappelijke setting.
• De dealer is een van de spelers. De knop is een plek die na elke hand met de klok mee draait.
• De spelers links van de dealer zijn de small en big blinds.
• De enige spelers die geld in de pot stoppen voordat de kaarten worden gedeeld, zijn degenen in deze twee posities, die verplicht zijn om een ​​vast bedrag in te zetten (tenzij er een Ante is).
• Daarna krijgt elke speler twee gesloten kaarten. Deze staan ​​bekend als ‘ponskaarten’.
• De eerste inzetronde begint met de speler direct links van de grote blind nadat alle pocketkaarten zijn gedeeld. Deze speler heeft de mogelijkheid om te folden, te callen (zoals een big blind) of te raisen.
• Elke speler heeft de mogelijkheid om te folden, callen, een inzet te plaatsen of het hoogste inzetbedrag te verhogen wanneer een inzet met de klok mee wordt gedaan.
• Na de eerste inzetronde worden drie gemeenschappelijke kaarten open op tafel gelegd. • Het inzetten gaat met de klok mee verder, waarbij elke speler de mogelijkheid heeft om te checken (als de inzet niet voor hen ligt), in te zetten (of te verhogen als de inzet voor hen ligt), te callen of te folden.
• De vierde gemeenschappelijke kaart wordt open op tafel gelegd nadat de tweede inzetronde is afgelopen. Dit wordt vertaling genoemd.
• De derde inzetronde begint wanneer de eerste overgebleven speler zich links van de button bevindt, en de vijfde gemeenschappelijke kaart wordt open op tafel gelegd na afloop van de derde inzetronde. Dit wordt een rivier genoemd.
• Wanneer de eerste overgebleven speler zich links van de button bevindt, begint de vierde inzetronde. Het inzetten verloopt met de klok mee.
• Bijzonderheden • Hier zijn enkele aanvullende diepgaande analyses van de talrijke elementen van Texas Hold’em.

Detail

In de meeste Hold’em-spellen (geforceerde inzetten door twee spelers) worden kleine en grote blinds gebruikt. Ante (gedwongen uitbetalingen voor alle spelers) kan worden gebruikt in combinatie met blinds in latere evenementen. De dealer wordt vertegenwoordigd door een “knop” die na elke hand met de klok mee draait, waardoor de positie van de dealer en de blinds verandert. De kleine blind is normaal gesproken de helft van de grote blind en wordt naar de linkerzijde van de dealer gestuurd. De laagste inzet is de grootste blind die de speler links van de kleine blind heeft gestuurd. De blind / ante-structuur zal met regelmatige tussenpozen groeien naarmate het evenement vordert. Nadat een inzetronde is voltooid, begint de persoon die de grote en kleine blinds heeft geplaatst met de volgende inzetronde.

De blinds worden verplaatst wanneer er nog maar twee spelers over zijn en er zijn speciale “head-to-head”- of “heads-up”-regels van toepassing. De man met de dealer button stuurt de small blind, terwijl zijn tegenstander de big blind stuurt. Voor de flop voert de dealer de eerste actie uit. De dealer is de laatste die handelt na de flop en blijft in de hand.

Bij Texas Hold’em moet je je hand opsteken. In de openingsronde van Hold’em worden aan elke speler twee geheime kaarten gedeeld. Elke speler krijgt aan het begin van het spel twee gesloten kaarten. De speler in de kleine blind wordt als eerste gedeeld, gevolgd door de persoon op de button. (Het kaartspel is een conventioneel kaartspel van 52 kaarten zonder jokers, zoals bij de meeste pokerspellen.) Het spel wordt gespeeld met spelerskaarten, algemeen bekend als pocketkaarten. Dit zijn de enige kaarten die elke speler ontvangt, en ze zullen (misschien) niet worden gepubliceerd tot de presentatie.

Een “pre-flop” inzetronde met de klok mee begint met de speler links van de big blind (of links van de dealer als de blinds niet worden gebruikt). De inzetronde is afgelopen als alle actieve spelers zich hebben overgegeven, al hun chips hebben ingezet of de inzet van alle andere spelers hebben geëvenaard. De inzetvereiste van een blinde speler omvat de blinds van een pre-flop inzetronde.